zondag 28 oktober 2018

IT-legacy remt optimale klantbetrokkenheid


Steeds meer grotere organisaties lopen aan tegen de grenzen van hun IT-systemen. 70 tot 80 procent van het beschikbare IT-budget gaat op aan het beheer van systemen zodat weinig overblijft voor het optimaliseren van klantervaring en verbeteren van informatie-intensieve bedrijfsprocessen. Hierdoor stagneert de door IT mogelijk gemaakte innovatie die deze organisaties voorheen juist onderscheidde van hun concurrenten.




De toename in klantinteractiviteit, omnichannel-transacties en marketing automation vraagt om actuele informatie. Deze enorme informatiebehoefte zorgt voor een grote systeembelasting, terwijl IT-budgetten voor het leeuwendeel opgaan aan beheer van verouderde IT-systemen (IT-legacy) in plaats van innovatie. Dit geeft kopzorgen bij grotere organisaties. Tot dusver waren juist deze grotere organisaties voorlopers bij de ontwikkeling en implementatie van vernieuwende technologie.

Het grootste probleem is dat deze organisaties veel verschillende applicaties gebruiken en elke applicatie praat weer met verschillende andere programma´s. Het beheer van al die systemen is enorm complex en het uitvoeren van aanpassingen is te duur en neemt te veel tijd in beslag. En omdat teveel van het beschikbare IT-budget opgaat aan beheer blijft er te weinig over voor innovatie. In samenwerking met onze technische partners helpen we organisaties bij het oplossen van deze IT-legacy bottlenecks.

Flexibiliseren van IT
Natuurlijk hebben sommige grotere organisatie deze problemen reeds aangepakt. De succesvolste organisaties zijn er in geslaagd hun portfolio te rationaliseren en een aantal belangrijke processen opnieuw in te richten. Zij creƫren mogelijkheden voor innovaties. Vernieuwende toepassingen waar deze organisaties zich vooral op richten hebben betrekking op customer engagement, business process management en business intelligence.

Bij deze innovatie in digitale transformatie maken we gebruik van de moderne software technologie voor onder andere het snel ontwikkelen van webapplicaties (Rapid Application Development) en optimaliseren van werkprocessen (Business Process Management & Automation). De hele aanpak is gericht op het snel bouwen van applicaties die de organisatie productiever, klantgerichter en wendbaarder maakt. Al in enkele weken worden werkbare oplossingen opgeleverd.

Wilt u uw IT-legacy bottlenecks oplossen en de klantbetrokkenheid optimaliseren, neem dan nu contact met ons op: 0202060830 of stuur een email: info@moveyourmarket.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten